header-image

GitLab

Studenten Net Twente biedt gratis GitLab toegang aan alle studenten en medewerkers van de Universiteit Twente op git.snt.utwente.nl. Hieronder vallen ook GitLab Pages op utwente.io en het gebruik van GitLab CI.

Je vindt onze GitLab instantie op git.snt.utwente.nl en meer informatie over GitLab en de aangeboden diensten op syscom.utwente.io/info/gitlab.

Regels

GitLab mag worden gebruikt voor de meeste reguliere ontwikkelings scenarios. We vragen je alleen om je aan de volgende regels te houden:

Fair use: Het hosten van repositories en webpagina's en het gebruik van de CI runners wordt aangeboden op basis van fair use. Dit betekent dat er geen hard limieten zijn, maar we wel verwachten dat je de grootte van je repositories, inidividuele build artefacts en Docker images binnen logische limieten te houden (<1 GB, <100 MB en <500MB respectievelijk).

Educatief gebruik: Enkel educatief gebruik van onze GitLab instantie is toegestand, zoals gedefinieerd in de GitLab Education voorwaarden. De beheerders behouden het recht om naar eigen inzicht actie te ondernemen. Over deze acties kan niet gecorrespondeerd worden.

Persoonlijk gebruik van GitLab is toegestaan. Bijvoorbeeld hosting van je persoonlijke projecten (voor onderwijs of oefening) of persoonlijke (portfolio) website.

Wij behouden het recht om deze regels ten allen tijde bij te werken indien benodigd voor het aanbieden van deze dienst.

Geschreven door WebCom op zondag mei 30, 2021