header-image

SNT viert haar 5e Lustrum!

Het Lustrum van SNT zit er weer aan te komen. Op 2 november zullen we officieel 25 jaar bestaan! Om dit te vieren zijn we druk bezig met het organiseren van leuke activiteiten. Om ook het mooie weer mee te kunnen pakken, is het besloten om het lustrum te vieren in de maanden mei tot november. Veel activiteiten zijn alleen toegankelijk voor actieve leden. Hieronder staan de openbare activiteiten weergegeven. Houd er wel rekening mee dat dit de voorlopige planning is en dat er nog kleine veranderingen plaats kunnen vinden.

5 Juni: Datacenter rondleiding

Deze rondleiding zal een inzicht geven in hoe het internet over de hele campus wordt verspreid en hoe een serverruimte er van binnen uit ziet. ITO biedt op deze dag meerdere rondes aan voor kleine groepen deelnemers. Wil je meedoen? Meld je hier aan!

21 Juni: Lan-party in samenwerking met Blueshell

Deze 24h lan-party zal worden georganiseerd van 21 op 22 Juni. Naast alle games die de hele 24 uur gespeeld zullen worden, zal SNT ook leuke spellen organiseren op de avond van 21 Juni. Zo zal je deel kunnen nemen aan activiteiten als Dungeons and Dragons en Mario Kart. Het beste van deze Lan-Party is dat het voor een goed doel is!

1 November: Jinglepings

Als afsluiting zullen we een Jinglepings activiteit organiseren. Zorg dat jouw afbeeldingen en logo's op de schermen op en rond campus komen door IPv6-addresses te pingen. Ook andere studenten en verenigingen zullen de strijd met SNT aan kunnen gaan.

Geschreven door WebCom op donderdag mei 9, 2019