header-image

Algemene Ledenvergadering

Uitnodiging

Best SNT-lid,

Graag nodigen wij je uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van SNT op dinsdag 1 juli 2021 om 20:00. Deze zal plaatsvinden in Spiegel 4. De stukken zullen van tevoren online gezet worden.

Als je van plan bent naar onze ALV te komen verzoeken we je dit forumulier in te vullen, zodat we het aantal aanwezigen kunnen bijhouden. Helaas is er door de COVID-19 situatie maar een beperkt aantal plekken vrij. In de ALV zaal zijn maximaal 20 mensen toegestaan, dit betekent dat er 16 leden fysiek kunnen komen naast het bestuur. Als je het formulier ingevuld had, maar toch niet kan, laat het ons a.u.b. van tevoren weten.

Als je er voor kiest om online te ALV te volgen, houdt er rekening mee dat de communicatie niet optimaal kan zijn. Het bestuur zal haar best doen op te letten voor vragen in #snt. We raden aan om de of de Jisit Meet room (https://meet.snt.utwente.nl/sntgmm) te joinen, waar een moderator de vragen zal bekijken, of om je vragen van tevoren te mailen naar bestuur@snt.utwente.nl.

Mocht je een herinnering voor de ALV willen ontvangen, stuur dan een mail naar alv@snt.utwente.nl.

De ALV kan via een stream worden gevolgd.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SNT

Stream

De stream is te vinden op https://streaming.snt.utwente.nl/ (flash) en https://streaming.snt.utwente.nl/hls/.m3u8 (VLC). Via #snt op IRCnet kan feedback worden geleverd.

Stukken

Stukken archief

2020

2019

2018

2017

2016

2015

Geschreven door WebCom op zondag mei 30, 2021